+36 30 718 1976 / kapcsolat ("kukac") hobbifalva.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Gyémántszemes kirakó 'Kerékpár virágokkal' kör alakú gyémántgyöngyökkel 30x40 cm

Cikkszám: 18/4329
Kiszerelés: csomag
Készlet: Raktáron
Kör alakú gyémántszemes kirakó
4 690 Ft   4 221 Ft
 csomag
Rövid ismertető: Gyémántszemes kirakó

Termékismertető

A kör alakú kreatív gyémánt kirakó szett tartalma:

    A számozott alap kép mérete 30x40 cm, erre kell a gyöngyöket felhelyezni. Ez egy ragasztóval ellátott öntapadós felületű vászon, ezáltal a gyémántszemek könnyen felragaszthatóak rá.

    Tartalmaz a csomag továbbá egy tollat, és egy gyanta lapot, melybe a tollat bele kell mártani, ezáltal a toll gyantás végéhez hozzá fognak tapadni a gyémántgyöngyök, így ráhelyezhetőek a vászon megfelelő helyére.

    Megtalálható még a csomagban egy tároló tálca a gyémántszemeknek, melyből a gyantába mártott toll segítségével felvehetőek a szemek. A gyémántszemek színenként külön vannak csomagolva. Minden zacskón azonosításképpen rajta van egy vagy több azonosító szám, amely alapján kell a vászon azonos jelölésű helyeire tenni a megfelelő gyöngyöket.

    Celofán fedi el a ragasztós vászon felületet, amelyről csak annyi celofánt érdemes felemelni, amivel éppen foglalkozunk, hiszen ez a celofán védi a ragasztós felületet a szennyeződéstől. A tollat nyomja bele a gyanta lapba, így rá fog ragadni a gyémántszem. Ennek segítségével vegyük fel a kívánt színű gyémántot, és helyezzük a megfelelő helyre.

Termék értékelés és véleményezés